Anotace: .. po explozi
Znáš ten pocit
kdy křičíš tiše ve sprše
kde nikdo to neví?
Kdy voda po tváři
má trochu jinou teplotu
a Tvá duše ve dví
Je otevřena dokořán
jedna z nejhlubších to ran
jako černá mina
náležitě odjištěna
roztrhaná do všech stran
Bude zítra kocovina?
Čí je tahle láska vina
a proč vlastně chceme hledat viníka
když Tvá duše se mé dotýká
když naše duše jedno jsou
Ta má chce vždycky
běžet za Tebou
Tahle mi utekla, je jako modlitba.
14.07.2023 22:18:57 | Philogyny
Přeji Ti sblížení hluboké a slaSTný ( teda šťáSTný) konec v manželském příSTavu ( anebo partnerském či patchwork soužití které je už dnes NORMOU
14.07.2023 12:40:14 | kudlankaW