Vzduch
Anotace: Věnováno anonymovi
Jsi pro mě vzduch, říkám,
a proto tě chci dýchat.
Jsi svěží jarní vánek
a zpěv, co zůstal zticha,
a milion hvězd,
co září nad dunami.
My všichni jsme lidé
a nechceme být sami.
Přečteno 161x
Tipy 10
Poslední tipující: Alala, jort1, Marťas9, Psavec, Fialový metal, Kan, zdenka
Komentáře (2)
Komentujících (2)