Jsem vyléčená z kluků,
jejich projevů "lásky",
z promarněných chvil
a zbytečné naděje,
dělají se vrásky.
Z chození tak akorát
bolí mě nohy,
na hory, parky, zámky...
vymýšlení rendevous,
to chce trochu vlohy.
Sama se sebou
ráda zajdu na kávu,
koukám po lidech,
čtu knihy a neřeším,
jak se někomu líbit.
Voním nebo ne?
Na tom nesejde,
nezáleží na ničem,
jediným plánem je:
co bude k večeři?
Pokud tě to naplňuje
a JSI spokojená *
Však jo.
Nech si chutnat.
Co má se stát
se stane
štěstí si s tebou rozumí
a nebude vůbec nafoukané*:)
20.06.2023 10:27:33 | jenommarie