Anotace: spím ale nesním
Pláču dovnitř,
prý že si mám
užívat samotu.
Ne, děkuji.
Pro mě jsou
kouzelné ty večery
kdy mé srdce
tluče, až šílí.
Samotné je mi
častěji smutno,
nemám napady,
jsem bez inspirace.
Kéž bych mohla
tuhle dobu prospat,
snít o realitě,
a vzbudit se do snu.