Miluju ty maličkosti,
hlouposti, kterými
sama u sebe
buduju lásku k lidem.
Způsoby, které mě,
znovu a znovu,
potichu dostávají,
blíž k cizincům.
Tiché zalíbení,
nikdo nic netuší,
o synchronizaci,
kterou zkouším.
Nejvíc na tom jsou
ta drobná odhalení,
která téměř vždy
způsobuji sama.
Miluj si mě,
kdo chceš a jak,
ale chci se sama
taky zamilovat.