Dcera hvězd
Anotace: Romantická báseň
Jsem jako schránka dopisní,
jež prázdné srdce skrývá
tys vložila duši do písní
a každá z nich jinak zpívá
Štěpánko, hvězda spadla
z oblohy za noci letní
když do mého srdce ses vkradla
tak mi k nohám slétni
Jsi nevinná,jak psaní v obálce
jež však postrádá tvou adresu
bez odpovědi, rty tonou v kořalce,
ať stesk po Tobě nějak setřesu
Štěpánko, jsi krásná dcera hvězd
z nichž alespoň jednu zašlu v balíčku
abych ve tmě uviděl pár Tvých gest
nebo slzy dojetí, jež ti sedí na víčku
Přečteno 184x
Tipy 11
Poslední tipující: Tvbm, mkinka, Kan, Marťas9, Kubíno, Stanislav32, Amarylka, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (2)