Hvězdy
Miluji půvab noci
a Tvůj dech,
když vchází.
Krášlím Tvou hruď
i husté vlasy.
Kdy vycházíš i zacházíš?
Kde už jsi?
Pohádko i puso
v tisící řádce.
Stačí dotek
i přiblížení
v citu i lásce.
Čerpám nekonečno Tvých dlaní,
hlídám Tvé pohyby
a dosahuji,
že se mi nezdají.
Sen přichází
a já nalezená.
Probudím se
v rtech důkaz
i květ Tvého jména.
Lásko, neodcházej.
Jsi moře i květena.
Malovaná i tvarovaná.
Máš ráda retro pyžama.
Peřina není ráda sama.
To všechno jsem slyšela
a v sen se tulila.
Dobrou noc, lásko.
Pochovej mě,
abych se zas nebála.
Nechci být zakletá princezna,
co jí drží kouzelník.
Chci být Tvůj klenot
a cítit slastný smích.
Kam ztratila se podprsenka?
Teď nech jí být.
Nahá jsi jako báseň,
co každou ránu umí šít.
Pomalujeme půlnoc růží.
Pst.
Teď naše těla tvoří.
A city aplaus v něze množí.
Je krásné být ženou
a vědět,
že láska tančí.
Přečteno 179x
Tipy 24
Poslední tipující: BArBArKO, Sonador, Emily Říhová, Kan, Stanislav32, Fialový metal, Marry31, Ondra, Jan Kacíř, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)