Anotace: Když mně bylo hořce
Růže rozvitá
Z trucu
Rozhodla se
Nevonět
Nešlo také
Nevidét
Že
Růže povadlá
Na just
Nenechala trny
Růst
Které by
Ji bránily
Před jízlivostí
Atakdál
A nepila ani ranní rosu
Držela tak dlouhý půst
Umřela růže
Vlaďko, v tomhle teple musíš pít, nebo to odnesou ledviny. :)**
21.08.2023 20:26:38 | Jiří I.Zahradník
Má ale někdy i růže vzdory..
a tak krásné květy..jen
rychleji odkvétají.
;)
21.08.2023 11:00:01 | jenommarie