Pralinka...
Úsměvu kapka, v knize se píše.
Neříkej nic, jen posaď se tiše.
Špetku rozkoše a zlehka promíchat,
patří nám noc, nemusím pospíchat.
Do dlaně důvěry, po pás stát v odvaze.
chtíč už podává oprátku rozvaze.
Dvě deci něžností pij plnými doušky!
Pohled se rozpije v duhové kroužky.
Ochutnej pralinku, ať ústa se nezlobí.
Půl tuctu polibků, vskutku to působí!
Hrst letmých doteků, za nehet neřesti,
plameny v očích, nic dobrého nevěstí.
Nech mě se dotknout, ať točí se svět.
Ústa máš plná přesladkých vět.
Těžké je odolat pohledům do klína,
proč bránu pekel dnes nikdo nehlídá?
Netrvá dlouho, svíjíš se v křeči.
Horkost máš v tváři,
když před tebou klečím...
Těžkne ti dech a potíš se na krku,
vždyť tenhle sen už prošlou má záruku.
-------------------------------
Že by se jednalo o vedlejší účinky?
Co všechno schová se do jedné pralinky...
Přečteno 238x
Tipy 26
Poslední tipující: mapato, mkinka, Špáďa, mravenec, Koala, přema, Marťas9, Kaňka, blues, Jan Kacíř, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)