Temná tuniko
tuším tě tisícinou třepotavých
tabulových terčů
Tequila tlumí tón
tak tichý
tančí tětivami
trnoucí trnu
tvarem tvůj
Tětivu svírá Artemis, tetováž posedle tančí tmoucí tmou...wow
13.09.2023 21:51:43 | básněnka
Skvělá Téčka...
08.09.2023 18:44:14 | Anfádis
Veľmi pekné super
08.09.2023 18:29:02 | IronDodo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?