Anotace: (s tou slečnou, která věděla co chce)
Víš že procházím,
vůbec se nedíváš.
Usmíváš se na svět
s telefonem u ucha.
Volá ti snad ona?
Uběhl nějaký čas,
a ráda bych věděla,
zda už je to ta, co má
krásné dlouhé vlasy
a bezchybný úsměv.
Možná je ti také příliš,
jako jsem byla já...
Nebo jsi radši sám?
Vystačíš si s přáteli,
tak na co partnerku...
Děkuji za tuto báseň. Je opravdová a ze života. Je dobře, že jsi se podělila.
15.09.2023 16:03:30 | mkinka