Anotace: …
Jsem kulatý jako Hercule Poirot
miluji módu veskrze prastarou
len - jsem okouzlen - hedvábí přivábí
magicky v tropech - silnější postavy
Čas sprintem pádí k polovině září
úsměvy jsou patrné z mála tváří
o dost více záře z tváře lesklé potem
Dlím u fontány - dnes smím být Poirotem
Šedé buňky mozkové zde v šatu dlí, že mon ami, lesk hedvábí nezadá si s hvězdami ;-)
12.09.2023 13:27:39 | básněnka
Milá mi skvěle píšící básněnko
Jen vzácně Tě něco ode mě zaujme do té míry že mi ponecháš tip.
Tak toto je pro mne veliká čest!
12.09.2023 18:15:13 | kudlankaW
To je ale velmi milý pán, jak v knižním podání, tak ve ztvárnění D. Sucheta :-)
11.09.2023 21:21:45 | kozorožka
Souhlas, já miluju Poirota v jakékoli podobě... tahle báseňka mi udělala radost :-)
11.09.2023 21:23:00 | cappuccinogirl