Anotace: Čas od času se ztratí každý
Rozhlížím se okolo, je tohle onen ráj?
Zde klid i útěch bezmezně, to popsal by snad báj.
Bezpečí a opora, nádhera zde panuje..
Pozoruji horizont, však nekonečnost kraluje.
Megalofob křičel by, já chci štěstím jásat!
Ač hluboko jsem ponořen, objímá mě krása.
Tu vyrušil mě božský hlas, že prý padá sníh.
Zjišťuji, že rájem je, se topit v očích tvých.