Anotace: jsi ty "ty"?
Víš ty co?
Máš úplnou pravdu.
Neurážej mě,
a nezraňuj,
raději ani nereaguj,
neměj na mě čas,
a nepiš mi.
Neotáčej se za mnou,
nesleduj moje záznamy,
nečti co napíšu.
Nemysli na mě,
ani o mně nepřemýšlej.
Neměj ze mě dojem.
Nevšímej si mě,
a nevšimni si mě.
Neuvažuj a nezvažuj mě,
ani nezkoumej.
Nehodnoť mě
a nehodnoť ani mé věci.
Neposlouchej můj hlas,
a nevzpomínej.
Už je to lepší?
Takovej samobol a ironická okázalost. Líbí se mi ten "slepý náboj" a výborný směr provedení*
17.09.2023 14:57:14 | šerý
Lepší? Ale pro koho???
17.09.2023 08:47:20 | cappuccinogirl
pro toho kdo se rozhodl se distancovat, odejít, odstřihnout a nemluvit
17.09.2023 12:07:43 | girasole