Bývalí

Bývalí

,,Začněte psát... "

Ale mi se nechce,

pořádně nemám proč. 

Nepotkala jsem tě,

jako již mnohokrát. 

Chodili jsme tudy,

ale teď jsme bývalí.

Někam jsi odjel, 

všimla jsem si, 

protože nikde nejsi. 

Chybí mi tvé oči. 

Ale než jsi odjel,

nestýskalo se mi. 

Jen někdy, jen trošku...

to ty zastávky.

Už tě nechci chtít,

polepšila jsem se.

Co že to mělo zbýt?

Nechala jsem i nebe...

ale jen to hvězdné.

Přivlastním si západy.

 

Autor girasole, 27.09.2023
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Ophelia81, IronDodo, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Citlivé

27.09.2023 21:43:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel