Král diskoték
Anotace: Z chystané sbírky SOUKROMÉ LINKY
Víš, jak jen dlouho žil
s korunou bez trnů.
Kůži jak krokodýl,
dnešek ji protrhnul.
A když snům chybí cíl,
žehem se odmění.
Mozek se zastřelil
z pokuty z prodlení.
Byl králem diskoték,
to je čas minulý.
Teď křehký na dotek,
zítřky ho minuly...
Přečteno 119x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marťas9, Koala, RadekČ, Ophelia81, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)