Moc krásná báseň, milá Verunko s číslem 1 :)
Láska je naprosto fenomenální cit a pokud ještě k tomu JE, jak napsala trefně Oliwka, tak je to gejzír úžasného štěstí a dalších nádherných pocitů, které člověka doslova zalijí - a ani mu nevadí, že v tu chvíli nemůže dýchat :))
Mějte se nádherně a láskyplně, jak jen to jde (i nejde :D) :)
23.10.2023 13:38:26 | Ondra