Anotace: (ulice i já)
Ještě jsem tě nepřestala
hledat v davu,
ještě skláním pohled
když se potkáme,
ještě měním trasu,
abych tě nepotkala,
ještě se mi kvůli tobě,
plaší srdce a zrychlí tep,
ještě si pamatuju
tvoje směrovací číslo,
datum tvých narozenin,
a kolik je to dní
co spolu nemluvíme,
ještě o tobě přemýšlím,
a taky o tom co jsme si řekli,
ještě mívám pocit,
že tě tak trochu znám,
ještě o tobě píšu,
a nepřestávám ti lhát,
ještě jsi nevybledl.
Plakala jsem s přáním
ať mi nejsi cizí,
ale ty už prostě jsi,
vzdálený a jiný,
spolu se svými vizemi,
tvoje jednosměrka,
byla pro mě slepá ulice,
musela jsem jinudy.