Dárky z Tvých cest
Snesla jsem poklad z půdy
Zatáhla tiché závěsy
Do krbu přiložila zbytky kůry
Z rádia valčíky zazněly
V ušáku složila nohy pod sebe
Nález si vzala na klín
Mátový čaj a myšlenky na Tebe
Se v něhu a klid kuklí
Drobotina z Tvých cest
V truhličce ukrytá
Penny, slon nebo náprstek
Každá z nich mi špitá
Myslím na Tě, ať jsem kdekoliv.
Přečteno 163x
Tipy 26
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Emily Říhová, Sonador, Fialový metal, mravenec, IronDodo, Lexi, Helen Mum, RadekČ, martinaV, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)