Anotace: Souznění a harmonie...
Trocha souznění,
Oči, jež se potkávají ve společné náruči,
Láska, která vzniká,
A nikdy nezaniká.
Trocha vášně,
Hebkost tvého těla,
Mnoho polibků,
Které jsi tak chtěla.
Dotek, který tě tak vzrušuje,
Něžnost, která tě uklidňuje,
Láska, která tě nadlehčuje,
A pocit bezpečí, který tě naplňuje.
Řekni, proč se tak bráníš,
Poddej se tomu pocitu,
Který tě naplňuje,
a ukazuje ti cestu.
Chápeš již má slova,
Která uslyšíš vždy a znova,
Chápeš svou podstatu,
A svůj život samý,
Který může být krásný…?
Jsi usměvavá a povahově silná,
Slyšet tato slova,
Jsi statečná a dobrotivá,
A stále čekáš na zázrak.
Sny krásné a vzrušivé,
Kdy statečně se bráníš,
Ale přitom neubráníš,
Před tím, co lásku nabízí.
Ty, jež skryta hledíš mi v tvář,
Polibkem mě krášlíš,
Úsměv mi dáváš,
A ke mně ladíš.
Přímý pohled do dvou duší, které se utápějí v ratolesti štěstí,
Obyčejné setkání, které se mění v něco, co může být na celý život,
Jen my dva, ve společném obětí, které se mění v cosi, v co ani samo štěstí nedoufalo,
V osud, který jen tak mávne rukou a řekne si: "Oni dva my utekli mezi prsty, ale přeju jim to",
V osud, který to od nás nechce vrátit a neřekne: "Vezmu jim to",
V život, který vrásky přidává a moc štěstí nepřináší, ale nám přeje,
Ale přitom se bojí, že až moc si rozumíme,
V Lásku, která by mohla nastat a ráda jen tak nepřichází,
Brání se zuby nehty, že by mohla přijít, protože ráda hází klacky pod nohy,
Ale ten okamžik tu je a my dva si ho nenecháme vzít…
Gambite, kluku milej... tohle je...velká výzva lásce...:-)***
Pusu za to, že tyhle řádky jsem mohla číst... pohladily.
10.10.2023 17:47:54 | cappuccinogirl