Tvoje oči hloubku mají
Cítím však, že cosi tají
Lesk jejich mě uchvacuje
Strach mě tiše obaluje
Ty oči temné mě vtáhnou
Na cestu temnou, zrádnou
Ty oči, co magnet v sobě mají
Mé tělo jak ohňů žár propalují
Lákají a vábí duši mou
Nemohu se od nich odtrhnout
Ty oči temné, žáru plné
Mé odhodlání bránit se se láme
Pak rty jen zašeptáš
Jsem tvůj a tady mě máš
Vše co přeješ si, udělám
Patřím ti a jsem žhavý
Předvést ti teď a tady
Jak toužím po tobě, jak rád tě mám….