Ptáček jenž zpívá v koruně stromu

Ptáček jenž zpívá v koruně stromu

Anotace: „Milovat je poznat sám sebe v někom jiném.“

Ptáček jenž zpívá v koruně stromu,

dcera, která se přitulí k mámě,

když se s pláčem vrací domu,

obejme mámu kolem ramen.

 

Ptáček jenž zpívá na jedné větvi,

žena, co krásu v srdci má,

největší radost ji přinášejí děti,

snad i svou lásku někomu dá.

 

Ptáček jenž zpívá mezi listí,

koho si pustí dívka k sobě,

už na ní jeden kluk myslí,

snad ne ve špatné době.

 

Ptáček jenž zpívá v koruně stromu,

Máš mé srdce, máš mou lásku,

řekni, komu budeš patřit, komu?

Však já jsem tím ptáčkem z toho stromu...

Autor o3_gambit, 18.10.2023
Přečteno 123x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, cappuccinogirl, Anfádis, Kan, paradoxy, Psavec, Lexi, IronDodo, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Gambi, ty ptáčku zpěváčku... moc krásná je tvá báseňková písnička:-)*

18.10.2023 17:58:24 | cappuccinogirl

líbí

Jsem Cappu rád, že se ti líbí:-)

19.10.2023 07:14:14 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí