Anotace: Podzimní večerní procházka
...Sama, jenom se svým stínem
tím věrným druhem beze slov
sama v mlhách....
jako bludičky ve snách
lampy tichnou do noci.…
sama a stakato mých kroků na dlažbě
.....i měsíc je sám a přesto občas usměje se, zádumčivý......