Anotace: …
Podzimní podvečer
doslova povděčen
Vivat Albinoni
hýčkám jeho tóny
Nadpozemské housle
již na první poslech
nadmíru povznáší
až k Marku k Lukáši
Rozněžněn pln citu
Země v malachitu
vánky ševelí tu
moře lazuritu
Jen tak levituji
bílé páry plují
pod mými chodidly
vlasy co prořídly
Mimo časomíru
v harmonii míru ...
Opravdu se povedla nádherně jsi zachytil atmosféru klidu a harmonie.
05.11.2023 20:26:57 | cappuccinogirl
Nádherná báseň, Marty... a posloucháš krásnou hudbu, děkuji za připomenutí.
Pěkný večer :-)
05.11.2023 19:36:38 | Helen Mum