Honěj se vločky nad zemí,
honěj se vločky ve vzduchu,
honěj se vločky když padají,
snad vytvoříme sněhovou duchnu, říkají.
Potom vysvitne sluníčko,
vločky roztajou maličko,
duchnu nevytvoří,
jen poprašek,
ještě chvilku a už nebude sněhuláček.
Jsi sladká:-*
26.11.2023 20:34:02 | Žluťák