Hovořím s tebou o mlčení
slovy jež dupou
po tichu
jazykem co tě neodmění
jako tma šitá
z povzdychů
hovořím s tebou o mlčení
hovořím s tebou
o hříchu
popelem žhnoucích zapomnění
po větvích větách
ostychu
výborné verše, klobouk dolů
viděl bych to na Almanach milostná lyrika
a stejně tak skvěle zmáklá Prozodická pravidla
třeba Metrum - pravidelné se střídá: DTTT - DTD -DTTT - DTD až do konce
prostě talent
13.12.2023 05:01:50 | čenda pekař