Sněží, sněží, sněží
Vločky se tiše snáší
Drobné, krásné, ledové
Z bílé mlhy stvořené
Stromy v bílém se chlubí
Auta v bílém hávu studí
Ptáci se choulí v závětří
Zima na ničem nešetří
Vtrhla k nám nečekaně
A tváří se odhodlaně
Letos budou bílé Vánoce
Bylo by to hodně fajn, tohle je moje přání už několik let a stále nic, tak abych to nezakřikla :o)
12.12.2023 19:30:56 | Aramgad
Sice o tom pochybuji, ale bylo by to fajn:)
12.12.2023 17:06:47 | Žluťák