Nočním tichem
Vločky se k zemi snášejí
V místnosti teplé
Vášně se vznášejí
Ruce něžně hladí
Prsty s tělem si hrají
Ústa druhé vábí
Jazyky se proplétají
Těla kloužou
Hladce po sobě
Vstříc se tisknou
Oči jihnou
Bude to nádherné
Jen vzdechy jsou slyšet
A venku padá sníh