Rolniček cinkot je slyšet v dáli,
to paní zima blíží se.
A my ještě včera se smáli
na plážích v Ibize.
Po ránu mrzne až praští
bílé vločky již vyzkoušeli studenou zem.
Přátelé sjíždí se z dáli
blíží se kouzelný den.
Vánoční dny jak korálky
za sebou visí v kalendáři.
A přátelé s plnými pohárky,
rádi se opět sejdou.
Vzpomínky zaplní večer jediný
úsměvy, ruky stisk a přání
sejít se zase příští rok
ve stejný čas plný vzpomínání.
Hezký napsané.
15.12.2023 16:01:08 | Marťas9
to bylo pro pozvánku kolegů z práce i těch, co již odešli na zasloužený odpočinek. Scházeli jsem se tak před Vánocemi spousty let a bylo to super. Tohle je jen jedna z mnoha, takže děkuji :o)
15.12.2023 17:18:03 | Aramgad
Moc pěkná báseň s nádhernou atmosférou předvánoční včetně sněhu! :-)
Milá Aramgad* - krásný večer Ti přeji :-)
14.12.2023 21:18:11 | Ondra