Už slyším v srdci zvon

Už slyším v srdci zvon

 

 


Pocukruj zemi! Tady a tam a ještě trochu více!
Nebeská cukřenko, jen se, prosím, více snaž...
Vycukruj zimu, ať štěstím dětem zčervenají líce...
Blátivý obraz, ten honem rychle smaž!

            .

Zatřep se a sypej zlehka…
Uvízla vzpomínka v srdci mém…
Ta vzpomínka je sladce bílo křehká…
Tak honem, přisyp ještě sem! 

             . 

Ukloň se a sypej zdlouha...
Ať do tvé sladké krásy oděný je každý strom..
Do bílé pohádky dětství cesta bývá dlouhá...
Už hloubí se mi dech... už slyším v srdci zvon. 

 

  Může jít o kreativní obsah 2 lidé

Autor tarnes, 20.12.2023
Přečteno 222x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, mravenec, Psavec, Marťas9, Sonador, martinaV, paradoxy, kozorožka, cappuccinogirl, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc děkuju za tuhle pohádkovou krásu*

20.12.2023 08:28:09 | Sonador

Krása. Hned ho slyším také :)

20.12.2023 07:13:15 | kozorožka

Do nebeské cukřenky asi letos opět zapomněl nebeský cukrář dosypat cukřík :-)
Krásná báseňka, opravdu.

20.12.2023 07:12:39 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí