Večerní chvilky
Anotace: Dnešní báseň z vlaku
Loučení v Praze v tmavém šeru
Na nádraží melancholie lehá
Smutek láska bože věru
Na člověka doléhá
Už jedu vlakem kolem tma
Jak pohodlné to místo
Můj stav jde ze mdla
To je jasné, na duši je čisto
Velký balvan z hrudi spad
Pomalu oklepávám se
A však radši nikdy vzad
Neotáčím už se
Ještě dlouho byde trvat
Než mé tělo uzdraví se
Hlavně že už přišel zvrat
Brzo optimistcky vidím se
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, mkinka
Komentáře (0)