Kouzelná květina
na mě hledí
Je krásná, nevinná
svádí mě tím
Mám ale svědomí
utrnout květ?
Co právě rozkvetl
a nezná svět?
Tiše se usměji
Do očí zahledím se ji
No a pak raději
Odkráčím, neb vím
Že svedl bych ten květ
bez zábran hned teď
Moc pěkná, Aramgad, jenom je mi trochu líto, když to takhle čtu, že mě už by chtěla svést maximalně Adéla:)
14.01.2024 18:35:48 | Žluťák
Jako předkrm, nebo hlavní chod??
15.01.2024 14:32:52 | Aramgad
Zákusek, samozřejmě;)
15.01.2024 15:33:02 | Žluťák