Anotace: :-)
Složím ti k nohám lunu s grepy
a snad tě hezky naladím
až budeš šťastná, budeš heppy
já - žebrák ulic Alladin
složím ti koráb z origami
co k tobě s mraky zavítá
a za něj čárku, jak stoh slámy,
já - grafomanský bandita
Nastřádám z oáz všechnu vláhu
co všechny vrásky zahladí
já - nicka nicek z Agrabahu
já - žebrák noci Alladin
Alladin v tvém podání je skvělej...a ty jseš král pohádkovýho street style:-):-):-)**
26.01.2024 17:52:03 | cappuccinogirl
Dobrý:)
26.01.2024 17:18:45 | Žluťák
Luna s grepy... krásná romantika, koráb z origami... samý poutavý věcičky ;-)
Napsals to tak skvěle, milý žebráku Alladine ! :-)
26.01.2024 16:45:59 | Rafinka