Štěstí,
to nejsou velká silná slova
to jsou jen malé doteky
a něžná tichá slova,
která toužíš vyslovovat znova,
ale jen tiše
nebo odletí……
Tak, tak... hlavně jej nevyplašit;) Pěkná...
28.01.2024 11:28:08 | Žluťák
Pěkné, milé a optimistické.
28.01.2024 11:21:16 | mkinka
však jsem věčný optimista, je to lepší, než být v depresi, díky za komentík
28.01.2024 15:41:32 | Aramgad
To ráda slyším.
28.01.2024 15:42:44 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?