Anotace: ...je věčně šedivé?
Dnes ráno v Ostravě pršelo
a tvůj deštník hrál pestrobarvami
navzdory šedi ulic a domů
A bylas krásná tak...
Tvé velké šedé oči
bloudily po kavárně Elektra
a chtěly aspoň za málo peněz
vidět trochu krásy...
Když pak jsi vstala
tvůj kabát v dešti plaše tančil
a já doufal, že v duši nemáš
ten popel a kouř kolem...
Dnes večer v Ostravě pršelo
a tvůj deštník nehrál barvami
navzdory zakouřeným citům
- tak kde vlastně jsi?
Hezké blues :-)
01.02.2024 11:59:10 | NigarKalfa
ty "pestrobarvy" jdou nějak proti duchu ostatního textu, který usiluje mluvit konkrétně, zápletka mi není úplně jasná co se to mezi mladými stalo? nicméně nevadí, posloucháme přece blues o milostné naději i nejistotě lidiček v kulisách průmyslové historie
01.02.2024 08:36:02 | Ezop