Anotace: I muži mají své sny - volné pokračování
Když si rozepnul knoflíky,
její mozek se vypnul.
Naslouchala šustění jeho košile,
vzpomínala na vůni růží.
Je to čiré šílenství, dopaminová droga.
Stiskl tlačítko "pauza",
Aby si pamatoval ten okamžik,
* navždy * si ho vryt
do paměti, jako tetování,
zvěčnit se v ní a vyhrát.
A vyhrát to sladké: "Žít a milovat".
Irreale... e tanto atteso, (Neskutečné... a dlouho očekávané,)
A vesmírné ticho
Jen Bůh sleduje ten proces:
"Blázne... jak jsi zamilovaný..... "