myslím tu, co dává jen jemné intimko, tu na stolečku...
Zapni hudbu co nekřičí ani neusíná
nejlépe tu, co si pouštíš, když máš chuť se usmívat
a jsi zrovna sama...
Oblékni si šaty, třebas ty ze saténu
obuj střevíčky sváteční na podpatcích...
Drobnými tahy líčidla udělej ze sebe dámu
tak abys byla krásnější než bych kdy si přál...
Ozdob se řetízkem, co tehdy jsem ti dal...
Zapaluji svíčku, nalévám víno...
Cítíš tu vůni vosku a medu, tu sladkou chuť vína? Tak to je štěstí...
Chtěl bych právě teď vzít tě do náruče a tančit v rytmu pomalém...
Možná je to bláhové a možná pouze sen...
Jsem snílek, co stále hledá krásný den...
Právě s tebou...
Tak to je moc hezký...nádherná atmosféra z toho dejchá, romantický tóny... Krásné dny stojí za to si vytvářet, jak jen to jde. A nebo aspoň krásný chvilky.
08.02.2024 14:58:43 | cappuccinogirl