Anotace: I muži mají své sny - volné pokračování
Kávu popíjíme v malém bistru.
kolem stolů se motají barmani.
Rád bych četl mezi řádky.
tvůj něžný úsměv...
Objednal jsem tiramisu
a dívám se, jak ho jíš.
Jak něžně jej neseš ke rtům
a lyricky olizuješ krém.
Ústa napůl otevřená v úsměvu,
v očích svítí světlo,
jak to že, sakra, šeptáš
mému „ano“ své „ne“ a naopak.
Jsem hurikán a ty jsi vánice...
už tě to nese se mnou.
Auto, brzdy, motel…..
Sladké ...Tvé rty….
Zmuchlaná postel….
A číslo na dveřích...není sudé.