Pomalu kráčím
Cestičkou zelenou
Kolem jsou hroby
Mají krásu úchvatnou
Květy je zdobí celé
Ticho tam zažívám
Zastavím u hrobu směle
V tom tichu vzpomínám
Na všechny mi milé
Na lásku jejich
Co v srdci nosím dál
Slzy se chvějí
A rty mé šeptají
Vás všechny navždy ráda mám