Anotace: Kde jsou ty doby, kdy jsem byla mladá inspirovaná a rozháraná ,,básnířka"...
Bylo...
A nebo nebylo...?
A ty ses smál
Mým pokusům o budoucnost...
Skřípu, ale nedokážu hřát
Kde mám brát
Jistotu
Že nezmizíš s oblakem jižních par...
Kolik nám ještě zbývá jar?
Ty jsi můj jediný, osudový...
Pikový král.