Anotace: Tobě
Jsi moje soukromá vichřice,
co rozvrátila mojí duši.
Ve Tvé, chtěl bych číst,
však v očích mám jen prach a slzy.
I když ve vánek ses proměnila,
co konejší a hladí,
v mé duši kopa otázek.
Od Tebe se mi dostává,
odpověď jen jediná:
„Miluju Tě“.
Pojď ke mne lásko má,
z očí setři mi prach a slzy.
Pojď ke mne, do náruče,
dej mi celou svou duši přečíst.
Když vánek se změní ve vichřici,
rozpoutá vášeň v každém srdci...
Krásný večer, Honzí :) PPÚ*
17.02.2024 23:08:45 | Emily Říhová