Skládám na potkání,
ale jen do notesu.
Zpívám po větru,
však on před tvými dveřmi,
na prahu nepřistane
a ani nezaklepe,
nic ti ode mě nepřinese.
Neprojde klíčovou dírkou,
na to jsou má slova moc velká.
Nenašeptá ti žádné
moje tajemství, a že jich je,
a stále jich přibývá.
Dokud nemám slova
řádně nachystaná,
bude tě vítr jen hladit,
stejně jako já.