Anotace: o nás
Zatím jsem nepřiznala,
ani tobě ani sobě,
co s sebou budu nosit.
Které z našich chvilek,
jestli ta milá slova,
nebo jen jemné doteky.
Zpětně trochu šílím,
je to mé malé tajemství,
odraz mojí vnitřní reality.
Uvnitř nosím pocit,
bože, takové jistoty,
že se jen ptám, jak?
Přestože oba pozvolna
odkrýváme svoje masky,
se stále držíme za ruce.
Přitulení v tichém klidu,
nepřestáváš mi vyprávět,
půjdeme dnes vůbec spát?