MILUJI
Slovo
z šesti liter složené
co u srdce zahřeje
mnohé duše rozpláče
pak rty se na ně usměje...
Slovo
co mnoho slov znamená
a dívka jimi zmámena
v mileneckém objetí
až ke hvězdám vyletí...
Slovo
co dává velké naděje
když štěstí se usměje
a láska velká zrozena
pak nový život počíná...