Sedmý dopis lásce
Vzpomínám často,
když jsem v posteli.
Na dobu, jsme tvořili nádherné sny
a hladili se mezi vesmíry.
Teď posílám tichou telepatii,
že vím, že ruka hledá
a sype zrnka.
U Tebe jsem jako kočka.
Rozložená a hezká.
Budeme si hrát
v pouzdru snění?
Prosím a líbej.
Ty můj oblíbený.
Najdeš mě v žáru básně
v nepropustné melodii.
Tam pro Tebe jsem nahá
a Ty sám dáváš slova.
Místo oděvu lehce orosená
jásá lásky promenáda.
Milovaná.
Šeherezáda.
Přečteno 174x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, mravenec, Ďábel sám, Stanislav32, Ondra, enigman, IronDodo, RadekČ, Pacik, J's .., ...
Komentáře (12)
Komentujících (5)