Májové dary přírody
Malý čmelák čarokrásný,
z kvítku na květ přelétal,
skřivaní zpěv mnohohlásný,
nivami se rozléhal.
Statný javor osamělý,
na vršíčku vyrůstal,
pod ním hvozdík rozechvělý,
kapky rosné přivítal.
Říční pramen melodický,
ze skaliska vyvěral,
v šumné kráse romantický,
do údolí proudil vdál.
Luční máky karmínové,
provoněly sličný máj,
hbité srnky sametové,
velebily horský háj.
Přečteno 87x
Tipy 7
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, Chane, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)