Už ti někdy někdo řekl,
že máš náruč jako nebe?
Vždycky si ji představuji,
když se večer snažím spát.
A mockrát se tam přes den,
vracím ve svých myšlenkách...
Jsi jako usměvavý domov,
s dvěma jasnýma očima,
zlatavou kudrnatou hřívou,
strašně nenechavýma rukama.
Proto s sebou každičký den
nosím na krku runu od tebe,
ne snad kvůli její funkčnosti,
ale jako znamení, že tě mám.