Utápí se bílá, v bílé,
když ráno kráčíš ke mně bosá.
Kreslím štěstí křídou bílou,
oči spustit nemohouc,
z chůze krásných nohou
velejemných linií.
Dnes je ráno krásné,
nebe jasné, moře modré.
Bosé štěstí
lásku věstí
nebo úsměv přináší...:-)
Hezounká báseňka:-)*
29.02.2024 11:26:44 | cappuccinogirl