Přicházíš ke mně a chceš se hladit
důvěrnou lásku teď mi dáš
drápky do polštářků dala jsi chladit
předením nahlas mi povídáš...
Hlavičku do dlaně vkládáš mi
hladím tě tak jak to ráda máš
v náruči v klubíčku stočena usínáš
zavíráš oči, slyším tvé sny...
Opojnou hebkost tvou moc rád mám
v duchu si s tebou povídám
něco, co jinému nikdy bych neřekl
věřím ti, nepošleš tajemství dál...