Déšť opět hraje jazz.
Tlukot rozervaného rytmu kapkami...
Světla v oknech už dávno zhasla,
ale oheň v mé duši stále hoří.
Vítr přichází, zpívá své sólo,
improvizace známá, bolestně.
Chci zpívat, ale nemůžu ze sebe dostat tóny,
ztratím se v jazzu, zapomínám, kdo jsem.
Je čas jít spát, ale čekám odpověď
na jedinou otázku: "Miláčku, kde jsi?"